Maramica za svaki dan

U današnje vrijeme, kada možete obući traperice u kombinaciji sa sakoom, ukrasna maramica u džepu može potpuno zamijeniti kravatu. Evo kako:

1. Fred Astaire

Za ovu metodu nošenja koristite isključivo svilene maramice s elegantnim uzorkom. Raširite maramicu na ravnoj površini, primite je na sredini i stavite u džep na način da iz njega izviruju fino naborani rubovi.

2. Winston ChurcHill

Primite maramicu na isti način kao i kod modela Astaire, ali pripazite na posljednji korak. Nakon što stavite maramicu u džep, savinite uglove prema unutra. Ovakvim načinom nošenja dobiva se ležerniji dojam, naročito ako je u obaveznoj kombinaciji sa svilenom maramicom pomno složen.

3. JFK

Ovaj stil nošenja maramice možete kombinirati s bilo kojim materijalom: svilom, lanom ili pamukom. Korištenjem ove metode dobit ćete vrlo odmjeren i decentan dojam koji zahtijeva smirene uzorke na maramici. Takav stil obično nose muškarci kojima biste povjerili investiranje svog novca.

4. James Bond

Ovaj stil stiže direktno iz 1960. godine i vrlo je jednostavan. Nose ga špijuni, novinski urednici i državnici. Upotrebljava se isključivo bijela platnena ili pamučna maramica.

Zoran Opalic

Niz godina radio sam kao art direktor Večernjeg lista,nakoj kojeg sam pokrenuo mjesečni magazin madeIN, moj najdraži projekt. Nakon madeIN-a otisnuo sam se preko Atlantika, te otvorio kreativnu agenciju u Miamiju. Tigermilch iliti Tigrovo mlijeko jedan je u nizu projekata pokrenutih u 2018. godini.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.